Efectuarea unei comenzi pe site-ul mobicord.ro reprezintă acordul dumneavoastră cu termenii si condițiile de mai jos. Pentru folosirea in bune condiții a site-ului MOBI CORD, vă rugam să citiți cu atenție TERMENII SI CONDITIILE utilizării de către dumneavoastră a tuturor materialelor care alcătuiesc prezentul site.


Drepturi de autor
Întregul conținut al site-ului mobicord.ro (imagini,descrieri, sigle, schițe, etc) este proprietatea SC MOBI CORD IMPEX SRL și este protejat de Legea dreptului de autor precum și de altelegi privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fără acordul scris al proprietarilor a oricăror elemente menționate mai sus se pedepsește conform legilor in vigoare.


Sugestii și reclamații
Pentru a rezolva eficient si rapid cererea dumneavoastrăva rugam sa specificați toate detaliile relevante in cazul de fata – de exemplu: numărul si data comenzii, numărul facturii, nume, model si cod produs,data expediție colet, etc.

De aceea, va rugam sa ne transmiteți informații legate deproblema pe care ați întâmpinat-o folosind unul dintre următoarele canale decomunicare: trimițând un e-mail la comenzi@mobicord.ro sau telefonic la numărul: Tel 0769 076993

Ne asumam responsabilitatea de a păstra confidențialitatea datelor de contact pe care le furnizați.
Vă asigurăm că vom depune toate eforturile în vederea rezolvării corecte si eficiente a aspectelor pe care ni le-ați adus la cunoștința. Veți primi un răspuns in cel mai scurt timp posibil.

Informații despre produse
MOBI CORD face toate eforturile ca detaliile tehnice ale produselor, pozele reale ale produselor și descrierea lor sa fie cat mai clară și corectă. Încercam sa oferim cat mai multe detalii despre produse pentru a evita neînțelegerile cu viitorii cumpărători. Totuși erorile nu sunt imposibile. De aceea, societatea nu își asuma responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare, in ceea ce privește preturi, caracteristici, imagini etc. În eventualitatea in care prețul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost greșit introduse in bazele noastre de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, Societatea își rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunța clientul in cel mai scurt timp despre eroarea apăruta.
Preturile sunt exprimate in RON si conțin TVA (19%).
Toate produsele comercializate pe site-ul MOBI CORD, beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare. Produsele sunt noi, în ambalajele originale și fiecare produs este însoțit de certificatul de garanție.

Obligațiile cumpărătorului
Cumpărătorul are datoria de a lua la cunoștința “ Termenii si Condițiile” de utilizare ale site-ului mobicord.ro și să recunoască ca a fost de acord cu ele la efectuarea comenzii și implicit, semnarea contractului.
Cumpărătorul se obligă să plătească valoarea produselor comandate online prin metodele de plată puse la dispoziție de site-ul mobicord.ro. Produsele livrate prin curier beneficiază de transport contracost,  se aplică doar în localitățile cu acoperire Fan Curier, kilometrii suplimentari fiind taxați suplimentar.
Cumpărătorul are obligația să ia la cunoștința si sa respecte prevederile cuprinse in Certificatul de Garanție si instrucțiunile de manipulare, montaj, întreținere, în caz contrar existând posibilitatea de a pierde garanția. Cumpărătorul are obligația sa manipuleze, sa transporte, sa dezambaleze, sa depoziteze, sa monteze, sa conserve si sa utilizeze produsele in conformitate cu prescripțiile din certificatul de garanție. Nu răspundem pentru defecțiunile apărute ca urmare a nerespectării acestor prescripții de către client.

Obligațiile vânzătorului

Să livreze produsele comandate în ambalajele originale ale producătorului, sigilate si fără deteriorări.
Să livreze produsele Cumpărătorului la prețul prevăzut în confirmarea comenzii și în timpul prevăzut.
În situația întârzierii produselor sau a imposibilității asigurării produselor comandate, Vânzătorul are datoria de a informa Cumpărătorul.


Confidențialitatea datelor personale
Informațiile furnizate către MOBI CORD sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor în vigoare. Informațiile cumpărătorului sunt necesare pentru confirmarea comenzilor și livrarea produselor comandate.
MOBI CORD nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu încurajează spam-ul si nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea să șteargă din baza de date adresa de e-mail furnizata.
Nu este considerat “ spam” trimitea unor mail-uri de comunicări comerciale de către MOBI CORD către comparator daca acestea sunt trimise cu acordul destinatarului.

MOBI CORD garantează securitatea si confidențialitatea datelor găzduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către MOBI CORD pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.
Furnizarea datelor personale către MOBI CORD nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstanțe si pot solicita in mod gratuit ștergerea acestora din baza de date.
În cazul în care este necesara o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificări in pagina aceasta pentru a va informa cu privire la ele.
MOBI CORD are dreptul de a modifica oricând si in orice mod oricare dintre prevederile din Termenii si Condițiile in întregime, fără nicio notificare in prealabil si fără a fi obligat sa îndeplinească o alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si necondiționat de către Utilizatorii site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricărei facilitați oferite de site sau prin accesarea site-ului, intervenite oricând după operarea modificării, iar neacceptarea oricărei modificări atrage obligația respectivului Utilizator de a înceta imediat accesarea site-ului si/sau utilizarea in orice mod a site-ului.

Legea aplicabilă, litigii

Drepturile si obligațiile Utilizatorilor site-ului si ale MOBI CORD, prevăzute de Termeni si Condiții, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Condițiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu născut din sau in legătura cu Termenii si Condițiile va fi soluționat pe cale amiabilă. În caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi soluționat de către instanța judecătorească română competentă aflată în raza teritorială a județului Prahova.


Contact

Fabrica: Com. Maneciu Sat. Maneciu-Pamanteni, Nr.156, jud. Prahova
comenzi@mobicord.ro
+4 0769 076 993

Subtotal: 0.00 LEI
Subtotal: 0

Search